Політика конфіденційності


Загальні положення
Політика конфіденційності розроблена, щоб розповісти Вам:
●що таке персональні дані;
●які Ваші персональні дані можуть збиратися;
●які технології ми використовуємо для збору даних;
●як і чому ми використовуємо їх;
●надання доступу до персональних даних;
●як змінити/видалити Дані або відкликати згоду
●як ми захищаємо конфіденційність Ваших персональних даних;

Ця Політика конфіденційності (надалі – «Політика») розроблена ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.» (Юридична адреса: 03062, м. Київ, пр-т Перемоги, буд. 71-А, приміщення № 424, надалі – «Компанія» та/або «Адміністрація Сайту/Платформи») відповідно діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів платформи ficus.house і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, оброблення, використання, забезпечення захисту та розкриття персональних даних (надалі – «Дані») Користувачів Сайту.

Що таке персональні дані
Під Даними розуміється будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано відноситься до конкретного Користувача. Це може бути: ім’я, прізвище, адреса електронної пошти, номер телефону, регіон проживання, ір-адреса, данні про пристрої (комп’ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), що використовуються Користувачем, повідомлення (інформація, яка міститься в листуванні між Користувачами, а також в листуванні з Адміністратором Платформи), інша інформація, за допомогою якої здійснюється комунікація, яка за бажанням Користувача надається ним за допомогою реєстраційної форми та/або при заповненні власного Профілю на Платформі, при написанні повідомлення чи відгуку, або інформація отримана при усній комунікації Користувача і Адміністрації Платформи.

Оброблення Даних це будь-які дії з Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Даних Компанією.

Розпорядником Даних є Товариство з обмеженою відповідальність ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.»

Користувач, здійснивши реєстрацію на Платформі, вносячи при цьому свої персональні Дані та/або надаючи ці Дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту ficus.house та/або використовуючи будь-яку частину сайту та/або, наданням згоди – активуючи кнопку «Продовжити» через форму сайту (галочка), висловлює свою згоду з положенням даної Політики та надає ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.» а також третім особам, які надають послуги ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.», зокрема, але не виключно, здійснюючи оброблення платежів, доставку, дозвіл з оброблення власних персональних даних.

Користувачі можуть надавати Дані самостійно розміщенням таких даних на Платформі або повідомляючи через канали телефонного зв’язку та/або на електронну та/або поштову адресу Товариства, або Дані можуть надаватися із інших джерел , наприклад, з відгуків Користувачів (оцінка, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третіх осіб надана в ході направлення претензій, скарг та/або при розгляді спорів, та/або інформація із загальновідомих джерел в мережі Інтернет.

Користувач не має право використовувати сайт ficus.in.ua, якщо він не погоджується з умовами даної Політики.
Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх Даних і даних з авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Даних Користувача. Компанія не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.

Які Дані можуть збиратися

Компанія може збирати наступні Дані:

ім’я, прізвище, дані уповноваженої особи компанії, найменування компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса місцезнаходження компанії, інші контакті дані за бажанням Користувача;
інформація про обліковий запис Користувача в тому числі номер телефону, адреса електронної пошти, логін та пароль, інші Дані, необхідні для здійснення обслуговування Користувачів Платформи, комунікації з Користувачами в тому числі, коли Користувач звертається в службу підтримки Платформи;
інформація, яка необхідна для здійснення комунікації між Користувачами Платформи дані про пристрої, що використовуються Користувачами, інформація про мобільні Дані Користувачів такі як: ір-адреса; дата та час коли Користувач користується Платформою, інформація про програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, що використовувався Користувачем, інформація про операційну систему мобільного пристрою, інформація про роботу пристроїв Користувача, індивідуальні ідентифікатори пристроїв, які використовують Користувачі;
дані, отримані в результаті проведення Компанією та/або третіми уповноваженими Компанією особи різних опитувань, пов’язаних із покращенням надання сервісу Користувачам; інформація, отримана Компанією в результаті проведення маркетингової діяльності;
інформація, розміщена Користувачами за результатами їх обслуговування, відгуками, коментарями, зверненнями до служби підтримки клієнтів, скаргами, претензіями, іншими зверненнями.

Файли-соокіе

Наша Платформа збирає інформацію про Вашу поведінку під час відвідування Платформи з метою отримання статистики відвідування та ефективності використання Платформи, формування індивідуального підходу та адаптації наших сервісів до інтересів та потреб кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких — cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити Вашому браузеру, та вони будуть збережені на Вашому комп'ютері для наступної ідентифікації його веб-сайтом.
Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб-сайтов, виявлення найцікавіших тем і сторінок, для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, при цьому без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування індивідуального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з Платформою і його вподобаннями.
Ми використовуємо файли «cookie», Google Remarketing Tag, Facebook Pixel та інші рекламні технології для того, щоб направляти Вам рекламу, у відповідності до Ваших індивідуальних інтересів та уподобань. Ви можете бачити персоніфіковану рекламу ficus.house в мережі Інтернет, яка може зацікавити саме Вас. Ви можете відмовитися від відображення цільової реклами, але, зверніть увагу, що навіть відключивши цю опцію, Ви бачитимете рекламу в мережі Інтернет, але вона не відповідатиме Вашим індивідуальним інтересам.

Використання і цілі оброблення Даних
Компанія використовує та здійснює оброблення Даних, в наступних цілях:

здійснення покладених на Компанію функцій, повноважень та обов’язків у відповідності до діючого законодавства України, також забезпечення реалізації цивільно-правових, господарських та податкових відносин;
для реєстрації, ідентифікації клієнта як Користувача Платформи, для зв’язку з Користувачем в тому числі для надання послуг, оброблення платежів, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, створення і реалізації бонусних програм, програм захисту Користувачів, відправки розсилок поштою, електронною поштою, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, повідомлень про акції та інших новин ficus.inua, задля покращення якості надання послуг, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку по ключовим словам, управління трафіком на Платформи, аналізу і прогнозування уподобань, інтересів Користувачів; проведення науково-дослідної та аналітичної активності, а також забезпечення дотримання умов Користувачами даної Політики.

Компанія не здійснює оброблення даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях. Інформація, яка характеризує фізіологічні особливості Користувачів, на основі яких можна встановити їх особистість не обробляються також.

Строки оброблення та зберігання Даних визначаються виходячи із цілей оброблення Даних, а також виходячи із умов, вказаних в договорах, укладених з Користувачами у відповідності до вимог діючого законодавства України.

Надання доступу до Даних

Розкриття даних відбувається при створенні і підтвердженні замовлення клієнтом на платформі, шляхом авторизації зареєстрованого і/або реєстрації нового користувача.

В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Платформи та підвищення іміджу Платформи, Компанія може розкривати статистику роботи Користувачів, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка являється комерційною таємницею.

На Платформі містяться посилання на інші веб-ресурси, на які дія даної Політики не розповсюджується.

Компанія здійснює оброблення Даних на законній та справедливій основі: Дані не розкриваються третім особам і не розповсюджуються без згоди Користувача, за виключенням випадків передбачених діючим законодавством України і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту і прав людини, зокрема, але не виключно:

за обґрунтованими запитами органів державної влади, які володіють правом витребувати та отримувати такі Дані;
в тому випадку, якщо на думку ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.», Користувач порушує умови даної Політики та/або інших договорів та угод укладених між ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.» та Користувачем.
Компанія залишає за собою право у відповідності із вимогами діючого законодавства України здійснювати обмін Даними з органами державної влади з метою: попередження шахрайства на Платформі, врегулювання спірних ситуацій та з’ясування обставин, які є/можуть стати причиною порушення діючого законодавства, а також у випадку виявлення Компанією неправомірних дій Користувачів Платформи та/або отримання претензій, скарг, звернень третіх осіб.

Як змінити/видалити Дані або відкликати згоду

Користувачі в будь-який момент можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, або відкликати згоду на оброблення Даних через свій Особистий кабінет або, відправивши повідомлення на електронну адресу: hello@ficus.house або поштову адресу: ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.» Поштова адреса: 03062, м. Київ, пр-т Перемоги, буд. 71-А, приміщення № 424, ідентифікаційний код 42735819.

Після отримання такого повідомлення оброблення Даних Користувача буде припинена, а його Дані будуть видалені, крім випадків, коли підставою оброблення Даних є необхідність захисту законних інтересів Компанії з метою захисту від шахрайських дій та/або дій, що можуть завдати шкоди Платформі, Компанії та іншим користувачам Платформи, а також якщо таке оброблення може бути необхідне у відповідності діючого законодавства України.

Функціонування деяких можливостей ficus.house, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення Даних.

Компанія здійснює оброблення та зберігання Даних для реалізації цілей, вказаних в цій Політиці протягом всього необхідного періоду для цього, але не більше 5 (п’яти) років з дати останньої взаємодії Користувача з Платформою.

Як ми захищаємо конфіденційність Ваших персональних даних

Компанія, під час оброблення Даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту Даних від неправомірного та/або несанкціонованого доступу до таких Даних, в тому числі від змін, видалення, надання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій.

Компанія на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки.

Додаткові умови
Компанія залишає за собою право змінити умови даної Політики в будь-який момент. У випадку, якщо Користувач не погоджується із змінами, він зобов’язується негайно припинити будь-яку взаємодію з Платформою.

ТОВ «ДИЗАЙН. АРХІТЕКТУРА. ХАБ.» не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики.

У випадку, якщо які-небудь положення цієї Політики, включаючи будь-які пропозиції, пункт або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впливає на інші положення даної Політики, вони залишаються повністю чинними і продовжують діяти в повній мірі і є дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Реєструючись та /або продовжуючи користуватися Платформою, Bи надаєте згoдy нa збip, виĸopиcтaння i poзĸpиття вiдпoвiднoї iнфopмaцiї пpo Bac, тa пoгoджyєтecь з умовами цiєї пoлiтиĸи ĸoнфiдeнцiйнocтi.